Gratis verzending vanaf 30 euro in heel Nederland en België. 

  WoodWick Tonka & Almond Large

  € 34,95

  De WoodWick Tonka & Almond Milk Geurkaars is een zoete geur. De geurkaars heeft een ronde vorm als een zandloper en een houten deksel. 

  Noten van romige amandelmelk vermengen zich met noten van tonkaboon, cederhout en wilg.

  Afmetingen:

  17,8 cm hoog

  10,2 cm lang

  10,2 cm breed

  De Large heeft  130 branduren. De Large Candle geurkaarsen van WoodWick complimenteren je huis met complexe geuren en een gezellig geknisper. De gepatenteerde houten PlusWick-lont zorgt ervoor dat de kaars mooi gelijkmatig smelt.

  WoodWick Tonka & Almond Large

  € 34,95
  Quantity :

  Haast je! 4 op vooraad.

    Beveiligingsbeleid.

  Al onze betalingen geschieden onder een ssl certificaat.

    Verzending en levering

  Bestellingen die voor 16:00 worden geplaatst nog op dezelfde dag verzonden.

    Retourbeleid

  Het kan natuurlijk voorkomen dat u een bestelling retour wil sturen.

  Geurnoten:

  • Top: roze patchouli, tonkaboon, vanille, dwergcitrusvrucht

  • Midden: jeneverbes, balsamico, vuurvliegbloem

  • Basis: cederhout, wilg, amandelmelk

  Tip van ons voor jou

  ·                    Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 a 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat. (* wanneer een kaars correct gebrand wordt zal deze poolen. De sojawax zal tot aan het glas vloeibaar worden zonder een vaste ring van sojawax tegen de rand )

  ·                    Het houten lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat het lont altijd 0,5 cm boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat. Wacht tot de kaars gestold is en tik zachtjes tegen het lontje aan, het lontje zal afbreken. Herhaal dit tot de aangegeven lengte bereikt is. Verwijder de restjes.

  ·                    Voorkom dat de kaars gaat gaan tunnelen*, dit gebeurd alleen als de kaars niet lang genoeg heeft gebrand. Als dit toch is gebeurd kun je dit eenvoudig oplossen door de kaars minimaal 3 uur te laten branden, hierdoor gaat de kaars poolen en is het probleem opgelost. Hierdoor kan het voorkomen dat het lontje onder de wax komt. Met wat keuken of toiletpapier kun je wat wax opzuigen uit de kaars en het lontje komt weer boven. (* Als een kaars niet correct wordt gebrand zal deze in een tunnel naar beneden branden. Dit is het tegenovergestelde van poolen. Bij tunnelen blijft er wel een vaste ring sojawax aan de rand kleven )

  ·                    Gebruik de deksel van de kaars als onderzetter zodat de ondergrond niet te heet kan worden of beschadigen. Plaats de deksel pas weer op de kaars als deze volledig afgekoeld en gestold is.

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  Onze nieuwste producten.

  woodwick black peppercorn...


   

  WoodWick Large kaars ​​​​​​​​Black Peppercorn. Maar liefst minimaal 130 uur van de heerlijke geur ​​​​​​​​​​​​​Black Peppercorn in je huis.


  Woodwick Black Peppercorn is een peperige mix van aardse kruiden omgeven door zoete amber en romige aroma’s van sandelhout.


  € 34,95 Prijs

  Woodwick Frasier Fir

  Met de ellips Woodwick kaars met de geur Frasier Fir haal je de geur van vers geplukte takken van de spar boom op een heldere ochtend in huis.

   Product specificaties:

   

  Smalle kaars : 7cm breed 8 cm hoog en bevat 20 branduren.

  Medium kaars: 10cm breed 11,5cm hoog en bevat 60 branduren.

  Large kaars: 10cm breed 17,5cm hoog en bevat maar liefst 130 branduren.

  Ellipse : 19.5 cm lang en 11.5 cm breed en 9 cm hoog deze bevat 50 branduren.

   

  € 12,96 Prijs

  WoodWick Tonka & Almond...

  Geurbeleving: Romige amandelmelk met subtiele hints van tonkaboon, ceder en wilg.

  De Ellipse heeft  50 branduren. Deze elipsvormige kaars met HEARTWICK® Flame geeft, door de houten lont, het knusse geluid van knisperend vuur. Dit exclusieve design creëert een brede, dansende vlam voor een unieke open haardsfeer in elke kamer.

  Afmetingen:

  11,5 cm breed

  9 cm hoog

  19,5 cm lang

  € 35,95 Prijs

  WoodWick Tonka & Almond Mini

  Geurbeleving: Romige amandelmelk met subtiele hints van tonkaboon, ceder en wilg.

  De Mini kaars heeft  20 branduren. De mini geurkaarsen van WoodWick complimenteren je huis met complexe geuren en e en gezellig geknisper. De gepatent0eerde houten PlusWick-lont zorgt ervoor dat de kaars mooi gelijkmatig smelt. Met het kenmerkende zandloper-design en een breed assortiment aan geuren kun je met deze kaarsen je interieur naar een hoger niveau brengen.

  Afmetingen:

  8,3 cm hoog

  7 cm lang

  7 cm breed

  € 12,95 Prijs

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: