Waxinelichthouder bol brons koper

  € 25,95

  Handgemaakte theelichtkom, gouden lichtschommel
  Design: Bol koper

  Afmetingen: ca. 9cm Ø

  Materiaal: metaal

  Waxinelichthouder bol brons koper

  € 25,95
  Quantity :

  Haast je! 1 op vooraad.

  Laatste items in voorraad

    Beveiligingsbeleid.

  Al onze betalingen geschieden onder een ssl certificaat.

    Verzending en levering

  Bestellingen die voor 16:00 worden geplaatst nog op dezelfde dag verzonden.

    Retourbeleid

  Het kan natuurlijk voorkomen dat u een bestelling retour wil sturen.

  Deze waxinelichthouder zijn met de hand gemaakt van metaal. Ze zijn aan de buitenkant beschilderd met bronspoeder en aan de binnenkant bedekt met koperkleurige metaalfolie. Het kaarslicht reflecteert een gezellig, warm licht door de roodachtige metaalfolie.
  Theelichthouders toveren het hele jaar door een gezellig licht voor je tevoorschijn. In het voorjaar en de zomer zorgt deze Globe theelichthouder voor een geweldig licht op het terras en balkon voor gezellige avonden met je vrienden. In de herfst worden we weer rustiger en genieten we van de rustige pauzes bij gezellig kaarslicht in de warmte. Naarmate Kerstmis nadert, krijgt kaarslicht een extra betekenis voor ons. Kerst theelichtjes en kaarsen staan voor liefdadigheid en veiligheid. Daarom zijn theelichthouders zo'n populaire kerstversiering en een geweldig cadeau-idee of souvenir voor Kerstmis.
  De productie vindt met grote zorg plaats, toch kunnen er onregelmatigheden optreden bij het aanbrengen van het bladgoud. Dit is het bewijs van de authenticiteit van onze producten en het liefdevolle vakmanschap.
  Geschikt voor standaard theelichtjes. Het theelichtje is niet inbegrepen.

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: