O'ME Bamboo - Aroma Diffuser
  • O'ME Bamboo - Aroma Diffuser
  • O'ME Bamboo - Aroma Diffuser

  OME Bamboo - Aroma Diffuser

  € 57,95

  De Aroma Diffuser Bamboo is een electronische Aroma Diffuser die uitstekend geschikt voor het verdampen van aromatische oliën. Dit verdampen gebeurt door middel van een koude nevel. Het ontwerp van de O'ME Aroma Diffuser is geïnspireerd op de natuurlijke uitstraling van het bamboe. Het bloemrijke patroon en de fraaie verlichting geven een heerlijke rustgevend gevoel. Het minimale gebruik van plastic op de essentiële onderdelen garandeert een langdurig gebruik. De O’ME Bamboo Aroma Diffuser gaat vanzelf uit wanneer het waterreservoir leeg is.

  O'ME Bamboo - Aroma Diffuser

  OME Bamboo - Aroma Diffuser

  € 57,95
  Quantity :

  Haast je! 2 op vooraad.

  Laatste items in voorraad

    Beveiligingsbeleid.

  Al onze betalingen geschieden onder een ssl certificaat.

    Verzending en levering

  Bestellingen die voor 16:00 worden geplaatst nog op dezelfde dag verzonden.

    Retourbeleid

  Het kan natuurlijk voorkomen dat u een bestelling retour wil sturen.

  U kunt onze geurolien gebruiken in onze aroma diffusers van het merk Boles D'olor, welke in vele heerlijke geuren verkrijgbaar zijn. 

  Looptijd: 4-6 uur

  Watercapaciteit: 100 ml

  Afmetingen: 9,1 cm B x 15,7 cm hoog 

  Materiaal: kunststof en bamboo

  Kleur licht:  zacht wit licht LED met dubbele intensiteitsinstelling 

   

   

   

   

   

  Stoom: interval  

  Adapter: 24 V - 0,5 V - 12 watt 

  Meegeleverde gebruiksaanwijzing: NL/EN/FR>

  Gebruiksaanwijzing: Verwijder de deksel, vul het waterreservoir, met de bijgeleverde maatbeker, tot aan het streepje (max. 100 ml). Voeg 3 -5 druppels geurolie van Boles d' olor (indien gewenst) toe. Plaatst de deksel weer terug. Stop de stekker in het stopcontact en zet de diffuser aan. Zie informatiekaart

  Onderhoud: Maak het waterreservoir na elk gebruik schoon (bij gebruik van geurolie) met een stukje keukenpapier, hierdoor haalt u de restanten van de geurolie weg. Gebruik geen schuursponsje of afwasborstel en zeep. U kunt hiermee de filter onder in beschadigen. 1 x in de paar weken kunt u het apparaat schoonmaken met een klein beetje schoonmaak azijn. Voeg een klein beetje azijn toe aan het water en laat zet het diffuser aan en laat het zoals gebruikelijk leegstomen. Dit kunt u ook doen als u over wilt stappen op een andere geurolie, zodat de geuren niet door elkaar komen.

  Belangrijk: Bij veelvuldig gebruik van andere Citrus olie of te veel druppels in 1 keer kan de diffuser verkleuren of een bijtend effect geven aan het aparaat. Gebruik een paar druppels en wissel regelmatig af met een niet citrus geur. Zo kunt u langer van uw apparaat genieten. 

  Beveiliging: Het apparaat slaat automatisch af wanneer het waterreservoir leeg is.

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: