List of products by brand HET LICHTLAB

11 products.
Showing 1-11 of 11 item(s)

Calex LED Edison 4W 230V...

Een heldere led filament kooldraadlamp met extra lange filament led met het uiterlijk van de Edison gloeilamp. De lamp lijkt op een kooldraadlamp als deze aan staat maar ook als deze uit staat is hij heel erg mooi.
De led technologie in deze nieuwe generatie ledlampen zorgt voor een egale lichtspreiding.

€7.95 Price

Hanglamp Angles XL by Alex...

No.41 Angles is een hanglamp die uitgaat uit van de kracht van de herhaling. Er is gezocht naar een manier om dezelfde vorm zo te verbinden dat er iets nieuws ontstaat. Een ontwerp waarin het geheel meer is dan de som der delen. Een ontwerp dat een schijnbare eenvoud uitstraalt, maar ook direct de vraag oproept: ‘hoe zit dit eigenlijk in elkaar?’. Uitgangspunt voor deze lamp waren materiaal en techniek. Deze zijn onlosmakelijk verbonden aan het u ​

€868.95 Price

Hanglamp balk 3 lichts ZWART

Met de strakke No.11 balk in zwart hang je in één keer drie light bulbs op, zonder gedoe. Een unieke oplossing met een sprankelend resultaat. Hang de lampen op dezelfde hoogte of speel juist met de hoogtes.
Onze No.11 is een complete set, bestaande uit een metalen plafondbevestiging in zwart en drie strijkijzersnoeren voorzien van porseleinen fittingen. Je hoeft er alleen nog maar een paar mooie lichtbronnen in te draaien!

€215.95 Price

Hanglamp balk 5 lichts ZWART

Lightbulb lampen zie je veel op Pinterest en in de populaire woonbladen voorbij komen. Met de No.12 balk in zwart hang je in één keer maar liefst vijf light bulbs bij elkaar. Zonder gedoe en met een mooie, strakke uitstraling. Hang de lampen op dezelfde hoogte of speel juist met de hoogtes.
Onze No.12 is een complete set, bestaande uit een metalen plafondbevestiging en vijf strijkijzersnoeren voorzien van porseleinen fittingen. Je hoeft er alleen nog maar een paar mooie lichtbronnen in te draaien!
Kies zelf de lengte en kleur van de strijkijzersnoeren. Misschien wil je zelfs 5 verschillende kleuren? Maak de No.12 helemaal naar jouw smaak en creëer het juiste licht!
Deze Dutch design verlichting maken we op maat voor jou en is zeker een unieke toevoeging aan jouw mooie interieur.

SKU: 113339

€235.95 Price

hanglamp PET Felt Light...

From bottle to lamp, from waste to good taste: Het Lichtlab presenteert No.19XL in PET felt Light Grey. Gemaakt van weggegooid en gerecycled plastic is dit met recht een pièce de résistance.
De populaire No.19XL in lasergesneden MDF krijgt een broertje in PET felt. De gebruikte PET flessen worden bewerkt tot een charmant, vilt-achtig materiaal wat een warme uitstraling heeft, zeker in lichtgrijs. Dit is een ontzettend mooi contrast met andere, veelal gladde oppervlakken in een interieur en zorgt moeiteloos voor extra sfeer.


€394.40 Price

Hanglamp vintage koplamp zwart

Wat kan er fout gaan met zwart. Het blijft een prachtige kleur, die de No.5 een mysterieuze look geeft. Maar de No.5 doet het ook goed in grijs, rood, aqua, wit, marsala of RVS.

Klein, maar lekker robuust; de No.5 zwart is een hanglamp die je hart steelt. Deze lamp wordt gemaakt van een vintage koplamp. In ons lichtlab maken we daar een prachtige hanglamp van. De vintage uitstraling zit ‘m in de vorm en de versleten look van de kop

€124.95 Price

Spot vintage koplamp zwart

Aan de wand of aan het plafond, zwart is eigenlijk altijd goed. De kantelbare No.7 spot past overal!

In ons lichtlab toveren we vintage koplampen om tot de prachtige en praktische No.7 spots. Prima alleen te plaatsen, maar ook leuk om er meerdere in een rij naast elkaar te hangen. Creëer het juiste licht!

De No.7 zwart wordt geleverd met zebra strijkijzersnoer. Wil je een bijpassende LED lamp in de spot, geef dat dan

€126.95 Price

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: