Diffusers 29 products.

Showing 1-12 of 29 item(s)

Active filters

Tenderfuel 1 liter

Dé meest unieke brandvloeistof die er bestaat:

-100% veilig door hoog vlampunt van 104°Celsius
-geur-arm
-roetvrij
-mens- en diervriendelijk
-brengt het milieu geen schade toe

Dit is zeker géén bio-ethanol. Het hoge vlampunt maakt het zelfs mogelijk om de tank bij te vullen terwijl de lont brandt. Doe dat nooit met andere producten dan TenderFuel. Deze vloeistof werkt ook alleen met de speciaal ontwikkelde, gepattendeerde lont in de TenderFlame-producten.

  1. Milieuverantwoorde keuze

TenderFuel is een bij-product van olieproductie. Als ruwe olie gekookt wordt (kraken) dan onderstaan er verschillende lagen die ze er tussen uit kunnen halen (refractioneren). Een van die lagen wordt verder bewerkt tot TenderFuel. 

€7.49 Price

Aroma Diffuser Wit

Deze dauwdruppelvormige diffuser geeft verfrissende aroma's af van de speciaal ontworpen bovenkant, waardoor een unieke en trendy diffuser ervaring ontstaat.
Slank en compact, nummer 10 brengt frisheid, het optimisme en de inspiratie van de vroege ochtend in jou dagelijkse leven.
Deze diffuser is prima geschikt voor het verdampen van aromatische olie. Dit verdampen gebeurt door middel van een koude nevel.
De aroma diffuser heeft een stijlvol design en kan van kleur veranderen, dit is handmatig in te stellen.
De inhoud van het waterreservoir is 80 ml en is goed voor een looptijd van 4-6 uur.

€55.16 Regular price €68.95 Price

Aroma Diffuser Max

Een Ultransmit Aroma Diffuser is uitstekend geschikt voor het verdampen van aromatische olie. Dit verdampen gebeurt door middel van een koude nevel. De Aroma Diffuser heeft een stijlvol design en kan van kleur veranderen. Dit is handmatig in te stellen. De Aroma Diffuser is uitstekend te gebruiken voor in huis, kantoor-, salon- of praktijkruimte.

€56.06 Regular price €65.95 Price

AROMA DIFFUSER - ARIETTA

De Arietta Aroma Diffuser is een slanke hoge diffuser welke in ieder interieur prachtig zal staan. De diffuser heeft LED-verlichting en een stoomoptie met interval. De Arietta slaat automatisch af wanneer het waterreservoir leeg is.

De Ultransmit Aroma Diffuser is uitstekend geschikt voor het verdampen van aromatische olie. Dit verdampen gebeurt door middel van een koude nevel.

€38.95 Price

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: