Gratis Verzending vanaf 50 euro in heel Nederland en België. Wilt u kans maken op 50 euro shoptegoed? laat dan uw recensie achter.

O'ME Bamboo - Aroma Diffuser
  • O'ME Bamboo - Aroma Diffuser
  • O'ME Bamboo - Aroma Diffuser

OME Bamboo - Aroma Diffuser

€ 57,95

De Aroma Diffuser Bamboo is een electronische Aroma Diffuser die uitstekend geschikt voor het verdampen van aromatische oliën. Dit verdampen gebeurt door middel van een koude nevel. Het ontwerp van de O'ME Aroma Diffuser is geïnspireerd op de natuurlijke uitstraling van het bamboe. Het bloemrijke patroon en de fraaie verlichting geven een heerlijke rustgevend gevoel. Het minimale gebruik van plastic op de essentiële onderdelen garandeert een langdurig gebruik. De O’ME Bamboo Aroma Diffuser gaat vanzelf uit wanneer het waterreservoir leeg is.

O'ME Bamboo - Aroma Diffuser

OME Bamboo - Aroma Diffuser

€ 57,95
Quantity :

Haast je! 1 op vooraad.

Laatste items in voorraad

 

ALLE BETALINGEN GESCHIEDE ONDER SSL CERTIFICAAT.

 

AL U BESTELLINGEN WORDEN ZEER ZORGVULDIG INGEPAKT.

 

ALLE RETOURS BINNEN 14 DAGEN ONGEOPENDE VERPAKKING.

U kunt onze geurolien gebruiken in onze aroma diffusers van het merk Boles D'olor, welke in vele heerlijke geuren verkrijgbaar zijn. 

Looptijd: 4-6 uur

Watercapaciteit: 100 ml

Afmetingen: 9,1 cm B x 15,7 cm hoog 

Materiaal: kunststof en bamboo

Kleur licht:  zacht wit licht LED met dubbele intensiteitsinstelling 

 

 

 

 

 

Stoom: interval  

Adapter: 24 V - 0,5 V - 12 watt 

Meegeleverde gebruiksaanwijzing: NL/EN/FR>

Gebruiksaanwijzing: Verwijder de deksel, vul het waterreservoir, met de bijgeleverde maatbeker, tot aan het streepje (max. 100 ml). Voeg 3 -5 druppels geurolie van Boles d' olor (indien gewenst) toe. Plaatst de deksel weer terug. Stop de stekker in het stopcontact en zet de diffuser aan. Zie informatiekaart

Onderhoud: Maak het waterreservoir na elk gebruik schoon (bij gebruik van geurolie) met een stukje keukenpapier, hierdoor haalt u de restanten van de geurolie weg. Gebruik geen schuursponsje of afwasborstel en zeep. U kunt hiermee de filter onder in beschadigen. 1 x in de paar weken kunt u het apparaat schoonmaken met een klein beetje schoonmaak azijn. Voeg een klein beetje azijn toe aan het water en laat zet het diffuser aan en laat het zoals gebruikelijk leegstomen. Dit kunt u ook doen als u over wilt stappen op een andere geurolie, zodat de geuren niet door elkaar komen.

Belangrijk: Bij veelvuldig gebruik van andere Citrus olie of te veel druppels in 1 keer kan de diffuser verkleuren of een bijtend effect geven aan het aparaat. Gebruik een paar druppels en wissel regelmatig af met een niet citrus geur. Zo kunt u langer van uw apparaat genieten. 

Beveiliging: Het apparaat slaat automatisch af wanneer het waterreservoir leeg is.

This product has no reviews!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: