Diffuser Laura
  • Diffuser Laura
  • Diffuser Laura

  Diffuser Laura

  € 63,95

  De Ultransmit Aroma Diffuser is zeer geschikt voor het verdampen van essentiële oliën. Het water in de Aroma Diffuser wordt door middel van trillingen met een hoge frequentie omgezet in stoom, waardoor een koude verneveling ontstaat. De Aroma Diffuser is hierdoor uitstekend geschikt om in huis, kantoor-, salon- en praktijkruimte te gebruiken. 

  Diffuser Laura

  Diffuser Laura

  € 63,95
  Quantity :

  Haast je! 2 op vooraad.

  Laatste items in voorraad

    Beveiligingsbeleid.

  Al onze betalingen geschieden onder een ssl certificaat.

    Verzending en levering

  Bestellingen die voor 16:00 worden geplaatst nog op dezelfde dag verzonden.

    Retourbeleid

  Het kan natuurlijk voorkomen dat u een bestelling retour wil sturen.

  De Ultransmit Aroma Diffuser is zeer geschikt voor het verdampen van essentiële oliën. Het water in de Aroma Diffuser wordt door middel van trillingen met een hoge frequentie omgezet in stoom, waardoor een koude verneveling ontstaat. De Aroma Diffuser is hierdoor uitstekend geschikt om in huis, kantoor-, salon- en praktijkruimte te gebruiken. 

  Aroma Diffuser LAURA heeft een mooie vormgeving en rustgevende verlichting. Een prachtige aanvulling op het interieur en door zijn warme verlichting en subtiele verneveling creëert deze diffuser een relaxte sfeer. De diffuser heeft een waterreservoir van 200ml.

  U kunt de geurolie van ons merk Boles d' olor gebruiken voor onze diffusers. We hebben meer dan 70 heerlijke geuren in onze collectie. 

   

  Looptijd: 5-7 uur
  Watercapaciteit: 200 ml
  Afmetingen: 12 cm B x 18,2 cm H
  Materiaal: kunststof, deksel heeft een zachtgroene marmerachtige print
  Kleur: warmwitte verlichting, vast te zetten op een bepaalde sterkte.
  Adapter: 24 V - 12 watt grote uitgang

  Meegeleverde gebruiksaanwijzing: NL/EN/FR>

  Gebruiksaanwijzing: Verwijder de deksel en vul het waterreservoir tot aan het streepje (max. 200 ml) met water. Voeg, indien gewenst, 3 -5 druppels geurolie (Boles d'olor) toe. Plaatst de deksel weer terug. Stop de stekker in het stopcontact en zet de diffuser aan.

  Onderhoud: Wij adviseren u om het apparaat regelmatig schoon te maken. Maak het waterreservoir schoon met een schone droge doek. Hiermee haalt u de restanten van de geurolie weg. Bij gebruik van (verschillende soorten) geurolie kan het voorkomen dat er een olielaagje achterblijft in het apparaat. Gebruik voor het schoonmaken geen schuursponsje, harde voorwerpen of zeep.. U kunt hiermee het keramische plaatje op de bodem van de diffuser beschadigen. De deksel kunt u met een zachte doek afnemen.

  Belangrijk: Bij veelvuldig gebruik van citrushoudende olie (zoals citroen) kan de diffuser verkleuren of dit kan een bijtend effect geven aan het apparaat. Gebruik maximaal 3-5 druppels per keer en wissel regelmatig af met een niet-citrusachtige geur. Zo kunt u langer van uw apparaat genieten.

  Beveiliging: Het apparaat slaat automatisch af wanneer het waterreservoir leeg is.

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: