Gratis verzending vanaf 30 euro in heel Nederland en België. 

Verzending en levering

Wij doen onze uiterste best om bestellingen die voor 16:00 worden geplaatst nog op dezelfde dag te verzenden. Dit kunnen we alleen niet altijd nakomen omdat producten in sommige gevallen niet voorradig zijn. Hierdoor kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Op de pagina van het product staat altijd een indicatie van de levertijd. Als we om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, brengen we u hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Deze verzendkosten zijn:

·         Gratis voor bestellingen vanaf € 30,-

·         € 6,95 voor bestellingen onder de € 30,-

Afhankelijk van de grootte van het pakket verloopt de levering via de reguliere post of pakketbezorging van PostNL. Over het algemeen zal de levering van uw pakket op de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden, maar hierin zijn we afhankelijk van PostNL.

Verkeerd bezorgadres

Neem contact  met ons op als u per ongeluk een verkeerd bezorgadres heeft doorgegeven. We proberen de gegevens van de bestelling dan nog te wijzigen.

Bestelling ophalen

U kunt uw bestelling ook bij onze winkel in Papendrecht ophalen. Neem contact met ons op om hier een moment voor te plannen, dan weten we zeker dat u niet voor niets komt.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: