Black Diamond Kaars in blik
  • Black Diamond Kaars in blik

  Black Diamond Kaars in blik

  € 17,95

  Black Diamond 470gr Kaars in blik

  Black Diamond 470gr Tinned Candle Woodbridge: Citrus,nootmuskaat met lelietje van Dalen & Jasmijn

  • 3 lonten
  • Branduren 30 uur
  • Inhoud 470 gram
  • Afmeting: 13cm x 4cm
  Black Diamond Kaars in blik

  Black Diamond Kaars in blik

  € 17,95
  Quantity :

  Haast je! 2 op vooraad.

  Laatste items in voorraad

    Beveiligingsbeleid.

  Al onze betalingen geschieden onder een ssl certificaat.

    Verzending en levering

  Bestellingen die voor 16:00 worden geplaatst nog op dezelfde dag verzonden.

    Retourbeleid

  Het kan natuurlijk voorkomen dat u een bestelling retour wil sturen.

  Katoenen lont

  Woodbridge kaarsen zijn vervaardigde met hoogwaardige duitse katoenen lonten , en paraffine was van voedselkwaliteit en geur oliën van de hoogste kwaliteit.

  Elke kaars / jar heeft drie lonten waardoor een er een heerlijke geurbeleving ontstaat. Een kaars met drie lonten verbrandt schoner en genereert minder roet dan de enkele lont. Ze genereren meer licht en warmte waardoor deze mooier brandt. 

  Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 en 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat. Deze kaars zal snel poolen omdat deze een dual wick bezitten (2 lonten in een jar).

  De lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat de lont altijd 0,5 centimenter boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat.

  Hoe trim je een Woodbridge Candle lont?

  Wacht tot de kaars gestold is en trim/knip het lont af. Verwijder eventuele restjes.

  Een kaars is gaan tunnelen*? Dit gebeurt alleen als de kaars niet lang genoeg heeft gebrand of in de tocht gestaan heeft. Als dit voorkomt kun je dit eenvoudig oplossen door de kaars minimaal 3 uur te laten branden, hierdoor gaat de kaars poolen en is het probleem opgelost. Hierdoor kan het voorkomen dat het lontje “kopje onder” gaat. Pak dan wat keuken- of toiletpapier en sop dit in het vloeibare food trade paraffine, hierdoor haal je wat paraffine uit de kaars en het lontje komt weer boven.

  Wij wensen u veel plezier met uw Woodbridge Geurkaars Large!

  *Poolen: Wanneer een kaars correct gebrand wordt zal deze poolen. De food trade paraffine zal tot aan het glas vloeibaar worden zonder een vaste ring van food trade paraffine tegen de rand.
  *Tunnelen: Als een kaars niet correct wordt gebrand waardoor deze in een tunnel naar beneden zal branden. Dit is het tegenovergestelde van poolen. Bij tunnelen blijft er wel een vaste ring van food trade paraffine aan de rand kleven.

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: