Gratis Verzending vanaf 50 euro in heel Nederland en België. Wilt u kans maken op 50 euro shoptegoed? laat dan uw recensie achter.

  Aroma Diffuser - Glory
  • Aroma Diffuser - Glory

  Aroma Diffuser - Glory

  € 77,95

  De Ultransmit Glory Aroma Diffuser heeft een prachtige glazen kap met doorzichtig bewerkt glas, waardoor hij magisch licht afgeeft wanneer hij aan staat. De verlichting kun je in elkaar over laten lopen, op een bepaalde kleur vastzetten of helemaal uitzetten. De verneveling is handmatig in te stellen; van continue stomen tot een interval van 30 seconden.

  De diffuser slaat automatisch af wanneer het waterreservoir leeg is.

  Looptijd: 3 - 7 uur
  Watercapaciteit: 110ml
  Afmetingen: 128.5 x 228.3 mm

  Aroma Diffuser - Glory

  Aroma Diffuser - Glory

  € 77,95
  Quantity :

  Haast je! 2 op vooraad.

  Laatste items in voorraad

    Beveiligingsbeleid.

  Al onze betalingen geschieden onder een ssl certificaat.

    Verzending en levering

  Bestellingen die voor 16:00 worden geplaatst nog op dezelfde dag verzonden.

    Retourbeleid

  Het kan natuurlijk voorkomen dat u een bestelling retour wil sturen.

  De Ultransmit Aroma Diffuser is zeer geschikt voor het verdampen van essentiële oliën. Het water in de Aroma Diffuser wordt door middel van trillingen met een hoge frequentie omgezet in stoom, waardoor een koude verneveling ontstaat. De Aroma Diffuser is hierdoor uitstekend geschikt om in huis, kantoor-, salon- en praktijkruimte te gebruiken. De Aroma Diffuser Glory is voorzien van een mooi glazen kap met verschillende soorten blauwe tinten in verwerkt zijn. De Aroma Diffuser heeft een fraaie verlichting. De kleuren van de verlichting lopen op een rustgevende manier in elkaar over, maar kan ook op één kleur vastgezet of helemaal uitgezet worden.  

  U kunt de geurolie van ons merk Boles d' olor gebruiken voor onze diffusers. We hebben meer dan 70 heerlijke geuren in onze collectie. 

  Looptijd: 3-7 uur

  Watercapaciteit: 110 ml

  Afmetingen: 13 cm B x 23 cm H 

  Materiaal: kunststof en lichtblauw glas (doorzichtig) glas 

  Kleur: Led verlichting overlopend naar andere kleuren of vast te zetten op 1 kleur.

  Interval: handmatig in te stellen van continue stomen tot een interval van 30 seconden.  Zie andere foto voor de instellingen!

  Adapter: 12 V - 0,75 V 9 watt

  Meegeleverde gebruiksaanwijzing: NL/EN/FR>

   

  Gebruiksaanwijzing: Verwijder de glazen deksel en de binnen deksel, vul het waterreservoir, met de bijgeleverde maatbeker, tot aan het streepje (max. 110 ml). Voeg 3 -5 druppels geurolie van Boles d' olor (indien gewenst) toe. Plaatst de deksel weer terug. Stop de stekker in het stopcontact en zet de diffuser aan. Zie informatiekaart

  Onderhoud: Maak het waterreservoir, na elk gebruik, schoon (bij gebruik van geurolie),met een stukje keukenpapier, hierdoor haalt u de restanten van de geurolie weg. Gebruik geen schuursponsje of afwasborstel en zeep. U kunt hiermee de filter op de bodem beschadigen. Wij verzoeken u om 1 x in de paar weken het apparaat schoon te maken met een klein beetje schoonmaak azijn. Voeg een klein beetje azijn toe aan het water en zet de diffuser aan en laat het zoals gebruikelijk leegstomen. Dit kunt u ook doen als u over wilt stappen op een andere geurolie, zodat de geuren niet door elkaar komen. De kap kunt u met een zachte doek en zeep afnemen.

  Belangrijk: Bij veelvuldig gebruik van Citrusolie (zoals Citroen) kan de diffuser verkleuren of een bijtend effect geven aan het apparaat. Gebruik maximmaal 3-5 druppels per keer en wissel regelmatig af met een NIET citrus geur. Zo kunt u langer van uw apparaat genieten. 

  Beveiliging: Het apparaat slaat automatisch af wanneer het waterreservoir leeg is.

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: