Gratis Verzending vanaf 50 euro in heel Nederland en België. Wilt u kans maken op 50 euro shoptegoed? laat dan uw recensie achter.

Volg ons.

Tapijten 6 products.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Loper Rabat Cream

Vloerkleed Rabat is een gezellig, opvallend vloerkleed. Het geometrische design geeft je woonkamer of slaapkamer een warme sfeer. Het vloerkleed is afgewerkt met franjes en dit geeft het kleed een speelse touch!

Loper Rabat Cream 80 x 150 cm

€ 44,95 Prijs

Vloerkleed Ramos Rond

Ben je op zoek naar een trendy eye-catcher voor in je interieur? Dan is vloerkleed Ramos precies wat je zoekt! De print met donkere achtergrond en gekleurde bloemen is op dit moment een grote trend en is perfect als je kleur wilt toevoegen aan je interieur. Het design is geïnspireerd op één van de meesterwerken van de kunstenaar Ruysch.

Het vloerkleed is daarnaast makkelijk te combineren in het interieur. In het vloerkleed zijn namelijk zoveel verschillende kleuren te zien dat het vloerkleed overal bij past.

Leverbaar in de volgende maten: ø120 cm, ø160 cm en 160 x 230 cm

€ 69,95 Prijs

Vloerkleed Jute Rond Naturel

Een jute vloerkleed is een echte eye-catcher voor in je interieur! Dit vlakgeweven vloerkleed is gemaakt van 100% jute en heeft een moderne bohemian uitstraling. De ronde vorm is perfect voor je woon- of slaapkamer, maar in de zomer ook erg leuk voor op het balkon, dakterras of in de tuin!

 

Vloerkleed Jute Rond Naturel ø160 cm

€ 79,95 Prijs

Vloerkleed Marrakesh Cream

Afmetingen:160 x 230 cm

Vloerkleed Marrakesh is een gezellig, opvallend vloerkleed. Het geometrische design geeft je woonkamer of slaapkamer een warme sfeer. Het vloerkleed is afgewerkt met franjes en dit geeft het kleed een speelse touch!

€ 109,95 Prijs

Milano Soft Jute Rug with...

Perfect voor het afwerken van het decor in een slaapkamer of woonkamer, het zachte jute vloerkleed Milano met lichtroze centrum zal een boho, exotische sfeer creëren. Het zal uw vloer onmiddellijk tot leven brengen en tegelijkertijd uw ruimte structureren.
Wanneer u uw vloerkleed ontvangt. Rol het vloerkleed uit de verpakking en dep het vloerkleed om de vezels weer plat te maken. Dit hoeft maar één keer te gebeuren. Onderhoudsinstructies: stofzuigen of schudden om schoon te maken. Voor een lange levensduur en om de rijke kleur van het product te behouden, niet langdurig blootstellen aan regen of zon. Niet blootstellen aan overmatige hitte
Kleur: Lichtroze

Afmetingen: 120 x 120cm

 

€ 149,50 Prijs

Vloerkleed Flores

Ben je op zoek naar een trendy eye-catcher voor in je interieur? Dan is vloerkleed Flores precies wat je zoekt! De print met donkere achtergrond en gekleurde bloemen is op dit moment een grote trend en is perfect als je kleur wilt toevoegen aan je interieur. Het design is geïnspireerd op één van de meesterwerken van de kunstenaar Ruysch.

Het vloerkleed is daarnaast makkelijk te combineren in het interieur. In het vloerkleed zijn namelijk zoveel verschillende kleuren te zien dat het vloerkleed overal bij past.

 

Vloerkleed Flores 200 x 290 cm

€ 249,95 Prijs

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: